Școala de joacă

Școala de joacă

Ajută-l pe Alex să poată da timp celor care nu mai au timp

Status: Fundraising

Alex Tache are 30 de ani şi este utilizator de scaun rulant de aproape 20 de ani (detalii despre cum a ajuns aşa, pe  alextache.ro). 
Alex este genul de om care nu spune NU cand i se cere ajutorul. A început prin a-şi ajuta prietenii care aveau nevoie de o maşină încăpătoare pentru a se muta dintr-o locuinţă în alta, apoi, să-i ajute pe cei ca el care nu descoperiseră bucuria şi libertatea pe care, călătoritul le-o poate oferi . 
Ulterior, s-a implicat în proiectul " Şoferi de suflet" al Asociatiei Magic. Alex ajuta cu masina lui adaptata, familii cu copii bolnavi care trebuiau să ajungă dintr-un colţ în altul al ţării cu copiii la tratament sau la spital. 

Maşina lui Alex a ajuns acum la frumoasul record de 330.000 de km şi a declarat de curând că vrea să iasă la pensie. Alex însă, vrea să ajute în continuare. Dar ca să poată ajuta, are în primul rând el nevoie de ajutor, fiind dependent de o maşină adaptată persoanelor cu dizabilităţi. 

"E atât de nobil să poţi să dai din timpul tău celor care poate nu mai au timp" - A zis Doamna Polonic de la Magic despre Alex.

Ne putem uni încă odată pentru ca Alex să-şi poată îndeplini misiunea lui de înger păzitor pentru cei care nu mai au timp şi să-şi poată lua o altă maşină adaptată care îi este vitală în primul rând lui şi apoi sensului lui de a fi de ajutor pentru alţii. 

[ Show more ]
3.718% Complete

1,859 RON

Sumă:

3

Galantomi:

14

Donații:

50,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alex Tache are 30 de ani şi este utilozator de scaun rulant de aproape 20 de ani (detalii despre cum a ajuns să fie aşa, pe alextache.ro)

Alex este genul de om care nu ştie să spună NU, atunci când i se cere ajutorul. A început prin a-şi ajuta prietenii care aveau nevoie de o maşină încăpătoare pentru a se muta dintr-o casă în alta, apoi a continuat să-i ajute pe cei ca el, care nu descoperiseră bucuria şi libertatea pe care, călătoritul le-o poate oferi

Ulterior, s-a implicat în proiectul "Şofer de suflet" al Asociaţiei Magic. Alex ajuta cu masina lui adaptată, familii care trebuiau să ajunga cu copiii lor bolnavi la tratament sau la spital şi trebuiau să călătorească dintr-un oraş în altul. 
Maşina lui Alex a ajuns acum la frumosul record de 330.000 de km şi a declarat că vrea să iasă la pensie. Alex însă, vrea să ajute în continuare. Dar ca să poată ajuta, are în primul rând el nevoie de ajutor, fiind dependent de o maşină adaptată persoanelor în scaun rulant. 


" E atât de nobil să poţi să dai din timpul tău celor care poate nu mai au timp" - a zis cândva doamna Polonic de la Asociaţia Magic despre Alex. 


Ne putem uni încă odată pentru ca Alex să-şi poată îndeplini misiunea de a ajuta şi să-şi poată lua o altă maşină adaptată care îi este în primul rând vitală lui şi apoi sensului vieţii lui: de a ajuta pe toţi cei care au nevoie.