Oana popa - Școala de joacă

Hai sa facem impreuna o piesa de teatru adaptata copiilor cu dizabilitati

3,395 RON Donatii stranse
67.9% Complete
5,000 RON Target
23 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii cu dizabilitati nu se pot duce la teatru. Pentru ca "deranjeaza" , pentru ca nu inteleg mesajul si pentru ca sunt "diferiti" 

Mi-am propus sa ii aduc in sala de teatru si sa creez un spectacol adaptat canalelor lor de comunicare 

Imi donez talentul si pasiunea mea pentru ca acesti copii sa se poata bucura in egala masura in care se bucura un copil tipic, de un act cultural. 
Imi doresc sa le ofer acestor copii o experienta unica 

Voi semna regia acestui spectacol si voi juca rolul principal iar toate reprezentatiile vor fi donate copiilor cu dizabilitati

Copiii fac o lume mai buna impreuna. 

Ajuta-ma sa-i aduc in aceasi sala de spectacol atat pe copiii tipici cat si pe copiii "speciali" si sa le ofer aceasta experianta in asa fel incat sa se poata bucura impreuna


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Școala de joacă

Joaca - instinctul primar al oricărui pui de om.

" Fiindcă, asta e, cu joaca ați început, pe descoperitelea, ca doar nu va anunțase nimeni, în burtă , că o să aveți și treaba asta de făcut. v-ați găsit, pe rând, degetele, marginea patului, jucăriile atârnate, de care tragi și atragi tot felul de sunete suspecte, suzeta... toate din nevoie firească de a  dezvolta arsenalul sarac, compus din sănul și mâinile mamei și de a obține atenție, folosind trucuri tot mai noi.

Fiindcă cele mai aminitite amintiri ale voastre, sunt de la și cu joacă.

Ceea ce mă uimește cel mai mult din ele este ca abundă acelea cu popor vociferator în jur.

Explicit: Știți cu exactitate elvețiană momente și replici petrecute în tot felul de grupuri strânse ad-hoc la câte o zi de naștere (implicit vârste și direcții amestecate) și nu dați aceași importanță, "arhivării" de exemplu, dialogulrilor dintr-o joacă de doi.

Fiindcă la joacă vă descurcați voi cel mai bine, prin ea învățați lucruri, fară să putați povara lui " trebuie" și așa, vă transformați în energie și râs micile voastre furii de războinici cu lumea din jur. (fiind cei mai la îndemână, păriții știu și poartă cel mai bine resemnarea țintelor perfecte)

Și apoi, tot prin joacă vă împărtășiți frățește teoriile și izbânzile cu mândrie și cu zbânț, ce pulseaza nou și viu."- www.aiunmesaj.blogspot.com 

Despre noi..

Școala de joacă este proiectul Asociației de dezvoltare personală Grigore Popa și susține educația prin teatru, joacă și meșteșug.

învățăm, prin joacă, să ducem poveștile bunicilor mai departe, să ne gestionăm emoțiile și să nu uităm să ne jucăm altfel decât pe calculator.

Facem din tehnologie un aliat și un partener pentru joaca în lumea reală

Ne implicăm în comunitate și ne unim cu alți oameni buni, pentru a desena o lume mai bună.

Fabrica noastră de fapte bune aduce împreună oamenii și copiii și construim împreună o comunitate și o rețea puternică a oamenilor buni.

Te așteptăm să faci parte din echipa noastră de creat fapte bune, speranțe, vise, povești și joacă. 

"Inchide ochii si ai sa vezi mai bine" - Piesa de teatru de papusi adaptata pentru copiii cu dizabilitati

 Copiii cu dizabilitati nu se pot bucura de un act cultural in Romania, deoarece acestea nu sunt adaptate pentru ca ei sa le poata percepe

In acest proiect, Scoala de joaca isi propune sa creeze un spectacol de teatru incluziv in care atat copiii tipici, cat si copiii cu dizabilitati sa se poata bucura de aceasi experienta culturala impreuna, fara ca cineva sa fie deranjat sau sa nu poata percepe mesajul. 

"Inchide ochii si ai sa vezi mai bine" - este un spectacol incluziv,  care va tine cont, inca de la montarea lui, de caile de comunicare pe care copiii cu dizabilitati le pot percepe, astfel incat atat publicul "tipic" cat si cel "atipic" sa se poata bucura de o experiaenta culturala unica.

Papusile si decorul sunt executate de studenti la teatru si scenografie.

Manuitorii papusilor sunt si creatorii lor. 

Proiectele culturale adaptate senzorial sunt o reala terapie pentru publicul special

Acest spectacol va fi o mana intinsa spre normalitate pentru copiii cu dizabilitati si un exercitiu de acceptare si empatie pentru copiii tipici, iar cu banii pe care ii strangem vom achizitiona kiturile de comunicare prin care ajungem la copiii cu nevoi speciale

Copiii speciali merita o lume mai buna

Dăruiește expertiza sau talentul tau ~ 2021

Un copil cu dizabilitati nu se poate duce la teatru pentru ca "deranjeaza" sau "nu are stare" sau "ce sa inteleaga el dintr-o piesa de teatru?"Un copil cu dizabilitati are fix aceleasi nevoi ca si un

23 Donatii

13 May 2021
03 May 2021
Pentru o cauză frumoasă
02 May 2021

Anonymous

100 RON
29 Apr 2021
29 Apr 2021

Anonymous

30 RON
29 Apr 2021

Oana Popa

80 RON
28 Apr 2021

Anonymous

150 RON
27 Apr 2021

Anonymous

150 RON
13 Apr 2021

Anonymous

300 RON
10 Apr 2021

Anonymous

100 RON
05 Apr 2021

Anonymous

105 RON
Succes!
24 Mar 2021

Catalin T

100 RON
21 Mar 2021
09 Mar 2021
Baftă! E un proiect tare fain! Bravo, Oana! Succes maxim trupei!
06 Mar 2021

Anonymous

75 RON
04 Mar 2021

Anonymous

400 RON
28 Feb 2021

Anonymous

150 RON
24 Feb 2021

Donatie #

150 RON
22 Feb 2021

Anonymous

50 RON
20 Feb 2021
19 Feb 2021
18 Feb 2021

Anonymous

30 RON
18 Feb 2021